Bijeenkomsten Netwerk IBP

Het Netwerk IBP organiseert regelmatig bijeenkomsten. Onze experts delen hun kennis over informatiebeveiliging en privacy in het onderwijs.  Leden van het Netwerk kunnen zich hiervoor aanmelden. Nog geen lid? Meld je direct aan voor het Netwerk IBP.

Maandag 20 september 2021 – Overleg werkgroep IBP vo

Overleg met de werkgroep IBP vo.

Dinsdag 21 september 2021 – Vergadering regiegroep IBP

De regiegroep komt bijeen.

Maandag 27 september 2021 – Overleg werkgroep bewaartermijnen

De werkgroep bewaartermijnen komt voor het eerst samen.

Vrijdag 1 oktober 2021 – Overleg werkgroep IBP po

Overleg met de werkgroep IBP po.

Dinsdag 5 oktober 2021 – Van theorie naar praktijk: trainingsmodules om ict te laten werken voor het onderwijs (speciaal voor bestuurders)

Wat weet u als bestuurder of schoolleider over of en hóe informatiebeveiliging en privacy (IBP) is geregeld op uw scholen? Waarom zou het regelmatig op de agenda moeten staan? Welk groeipad kunt u volgen op dit vlak? Waar hebben uw scholen behoefte aan? En welke hulpmiddelen zijn en komen er beschikbaar die daarbij kunnen helpen?

In deze sessie bespreken we het belang van IBP. We schetsen aan de hand van actuele voorbeelden de risico’s voor scholen als het mis gaat. Daarna gaan we in gesprek over wat er u moet regelen op het gebied van IBP en wat er in binnen uw scholen wel en niet geregeld is. U krijgt een overzicht van de ondersteuning die u kunt krijgen en met welke zaken u in de toekomst rekening moet houden.

Meer informatie over de bijeenkomst of aanmelden? Lees snel verder.

Donderdag 14 oktober 2021 – Bijeenkomst Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

Op donderdag 14 oktober 2021 (15.00 – 17.00 uur) wordt de volgende netwerkbijeenkomst georganiseerd. Aandacht voor bewustwording is een thema dat centraal staat. Wij zijn op zoek naar scholen die bewustwordingscampagnes voor medewerkers, ouders en/of leerlingen hebben georganiseerd en die over hun campagne willen vertellen tijdens deze netwerkbijeenkomst. Wil je jouw ervaringen en kennis delen op het gebied van bewustwording? Stuur een mailtje naar netwerkibp@kennisnet.nl. Aanwezig zijn? Meld je aan voor het Netwerk.

Woensdag 3 november 2021 – Vergadering regiegroep IBP

Bijeenkomst regiegroep

Woensdag 17 november 2021 – Overleg werkgroep IBP vo en vo

Gezamenlijk overleg met de werkgroep IBP vo en po.

Dinsdag 14 december 2021 – Vergadering regiegroep IBP

Bijeenkomst regiegroep.