Bijeenkomsten Netwerk IBP

Het Netwerk IBP organiseert regelmatig bijeenkomsten. Onze experts delen hun kennis over informatiebeveiliging en privacy in het onderwijs. Leden van het Netwerk kunnen zich hiervoor aanmelden. Nog geen lid? Meld je direct aan voor het Netwerk IBP.

Donderdag 9 maart 2023: Overleg Regiegroep IBP po/vo

De Regiegroep IBP po/vo komt bijeen.

Dinsdag 28 maart 2023: Bijeenkomst Kennisgroep FG – Netwerk IBP po/vo

Op 28 maart van 15.00 uur tot 16.30 uur is de online startbijeenkomst van de Kennisgroep FG. Tijdens deze bijeenkomst lichten we deze kennisgroep nader toe, halen we input op waar FG’s behoefte aan hebben en bespreken we ook de actualiteiten op het gebied van privacy. Meer informatie op de website van Kennisnet.

Donderdag 6 april 2023: Bijeenkomst Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

Op donderdag 6 april 2022 (15.00 – 16.30 uur) wordt de derde netwerkbijeenkomst van het schooljaar georganiseerd. Meer informatie over het programma volgt t.z.t. Aanwezig zijn? Meld je aan voor het Netwerk IBP, dan ontvang je automatisch een uitnodiging.

Donderdag 1 juni 2023: Overleg Regiegroep IBP po/vo

De Regiegroep IBP po/vo komt bijeen.

Dinsdag 13 juni 2023: Klankbordgroep IBP po/vo

De Klankbordgroep IBP po/vo komt bijeen.

Donderdag 15 juni 2023: Bijeenkomst Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

Het Netwerk IBP organiseert minimaal 3 bijeenkomsten per jaar. De vierde bijeenkomst kan bijvoorbeeld worden ingezet voor de uitlichting van een specifiek onderwerp. Het Netwerk IBP wordt ruim van tevoren op de hoogte gesteld of deze bijeenkomst doorgaat. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Netwerk IBP.

Donderdag 29 juni 2023: Overleg Regiegroep IBP po/vo

De Regiegroep IBP po/vo komt bijeen.

Dinsdag 26 september 2023: Klankbordgroep IBP po/vo

De Klankbordgroep IBP po/vo komt bijeen.